Esküvőre ceremóniamester, szervező, dj és zenei szolgáltazó

Ceremóniamester - esküvőmesternő

Ceremóniamester - esküvőmesternő

Videó klip igazi esküvőről igazi párokkal

2018. április 17. - Ceremóniamesternő

KLIP PREMIER�️�️Ceremóniamesternő Somorjai Ilona - művésznevén - MISS BEE - a '90-es évek BESTIÁK nevű lánycsapatának oszlopos tagja, egykori saját slágerüket énekelte fel újra. A videoklip különlegessége, hogy igazi menyasszonyok és vőlegények szerepelnek saját esküvőjükön akik azóta már boldog házasok, így igazi érzelmeket láthatunk és nem statisztákat. Ezúton is szeretném megköszönni a párok együttműködését - nyitottságát, hogy szereplésükkel létrejöhetett ez a videó  Köszönet tehát Alexandrának és Dávidnak - Veronikának és Dávidnak. Illetve drága kollégáimnak, akik segítettek megvalósítani ezt az ötletet! Szabó Zoltánnak, Tóth Lászlónak és Gazsy Dánielnek. 
Külön köszönet a stúdió jelenetekért Szerdahelyi Rolandnak.

Welcome party ? - Esküvő - Ceremóniamester

Welcome party?

Miért fontos tényező lehet egy esküvő folyamatában a „Welcome”?
Nagyon elterjedt, hogy egy napon van a polgári és az egyházi szertartás. Előfordul, hogy mindent sikerül az esküvői vacsora helyszínére szervezni a teraszra vagy a kertbe, de gyakoribb, hogy a násznép mozgatva van. Mivel az esküvők, általában nyáron vannak – jó eséllyel meleg van. A bajok ott kezdődnek, amikor a szertartások miatt akár két-három órán át szomjaztatjuk és éheztetjük a vendégeket – ez eléggé megalapozza a hangulatukat és sajnos nem biztos, hogy könnyen túl tudnak lendülni a kedvvesztésükön. Ez elkerülhetetlenül negatívan befolyásolhatja az esküvő hangulatának kimenetelét is. Amennyiben több az idősebb ember, egyre nagyobb az esélye annak, hogy a bulizós „kemény mag” csak néhány emberből fog állni és így jóval hamarabb véget érhet az esküvői parti, mint azt eredetileg időben terveztük és foglaltuk a szolgáltatóknál, illetve a helyszínnél. Mindig úgy szoktam érzékeltetni a párokkal, hogy miért fontos tényező a Welcome, – legalábbis, amikor véleményem szerint a program menete miatt elengedhetetlen lenne – hogy fordítsák meg a helyzetet, és képzeljék magukat vendégnek a saját esküvőjükön. Természetesen sokszor megértem őket, hiszen nem olcsó mulatság egy lakodalom, de elég sok olyan alternatív megoldást lehet kiötleni, ami esetleg kicsit költségkímélőbb, ám mégis tükrözi a figyelmességet, odafigyelést vendégeik részére.

Somorjai Ilona – Ceremóniamester

+36 30 288 7668 info@ceremoniamesterno.hu

Ceremóniamester esküvőre

Magamról – Ceremóniamester

Rendkívül szerencsésnek tudhatom magam, hiszen világéletemben azt csinálhattam, amit szeretek.

Gyerekkorom óta meghatározó része életemnek a zene és a rajzolás. Mindig is énekeltem és alkottam – számomra művésznek lenni egyben azt is jelenti, hogy bátorsággal élni. Hiszen alkotni, adni, egymásra hangolódni jó. Szeretek emberekkel foglalkozni, feltölt és boldoggá tesz egy jó beszélgetés, az inspiráló közös munka, játék vagy épp nevetés, és vallom, hogy minden élethelyzetben, minden embertől, akivel összehoz a sors, tanulhatok valamit, akár élethosszig, vagy ki tudja, talán még azután is…

Hogyan lettem  Ceremóniamester és esküvőmesternő?

1997 és 2002 között a Bestiák lánytrió oszlopos tagja voltam, amíg a csapat létezett, de az igazi életem csak a Bestiák után kezdődött. Sokat vezettem műsort, évekig újságot írtam, és végre kiélhettem magam a kreativitás szinte minden formájában: kézzel festett ruhákat gyártottam, lakberendezést, sminkelést tanultam. Az utóbbi majdnem nyolc évben hol külföldön énekeltem egy zenekarral, és hol itthon szórakoztattam és konferáltam, kooridáltam elsősorban esküvőkön és rendezvényeken.

Imádok segíteni, adni, szervezkedni, koordinálni, konferálni, kreatívkodni, énekelni – mindent, ami egy esküvő szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos: az esküvőszervezés vagy inkább esküvőalkotás így a hivatásommá lett. Így lettem – szinte egyedüliként az országban – esküvőmesternő és cermóniamester

Sok szeretettel várok hát minden leendő ifjú párt, aki bizalmat szavaz nekem.

Kívánok mindenkinek boldog életet és sok szeretet, boldogságot!

Miért Női Ceremóniamester?

– Mennyire megszokott, hogy egy hölgy legyen a ceremóniamester?
Egyáltalán, nem megszokott. Ebben a szakmában is inkább a férfiak vannak többségben. De azt gondolom, hogy akinél viszont működik nőként a levezénylés – szervezkedés, az általában jól csinálja, és a menyasszonyok körében is egyre népszerűbbek a női szolgáltatók… Kifejezetten kedvelik az arák, azt a helyzetet, hogy olyan mintha a legjobb barátnőjük segédkezne az esküvőjük szervezésében. Mindent el mernek mondani, meg mernek kérdezni…nincsenek tabu témák…és nyilván nőként mi máshogy állunk a legutolsó kis„problémához” is, hiszen teljes mértékben azonosulni tudunk az érzéseikkel.

– Miért van szükség az esküvőkön manapság ceremóniamesterre?
10 – 15 éve még csak vőfélyek voltak. A kicsit modernebb esküvőkön, meg maximum senki nem irányított… lezajlott a nagy nap így is – úgy is. A ceremóniamesterre való igény azért jelent meg, mert az utóbbi 6-8 évben félelmetesen felgyorsult a világ. Az okos telefonok és villámgyors internet elérés világában még jobban kinyíltak a lehetőségek, és az igények csak egyre nőnek… Egy igazán nívós esküvőn, nem tud a pár figyelni mindenre, hiszen, akkor nem élvezhetnék a saját lagzijukat. Nem beszélve arról, hogy ideális esetben egy esküvőjük van ebben az életben, így annyira nem tapasztaltak. Váratlan eseményekre sincsenek feltétlenül felkészülve, illetve egy sereg dolog eszükbe se jut, hiszen nem ezzel foglalatoskodnak nap, mint nap. Kivétel persze mindenre van, akadnak nagyon kreatív menyasszonyok és vőlegények… Sőt, egy kis esküvő, akár jól lemehet ceremóniamester nélkül is, de még egy kisebb létszámú lakodalomban is elegáns, ha valaki finoman – empatikusan kézben tartja az eseményeket. Ezen a ponton nem mindegy, hogy az a bizonyom irányító személy, milyen személyiség! Persze mindenki az egyéniségre törekszik – akadnak „túlszerepelős”, már-már stand-up-os – vicces CM-ek, aztán van, aki „katonásan”- kimértebben képzeli az irányítást… Igazából én mindig személyes találkozót szoktam javasolni és, hogy anélkül ne döntsenek senki mellett – ellen. 1 órás beszélgetés alatt szinte mindent meg lehet tudni valakiről; megtapasztalhatjuk a személyiségét, a küllemét – igényességét, hozzáállását, és nem utolsó sorban a hozzáértését az esküvőkhöz – nyilván így könnyebb meghozni ezt a rendkívül nagy felelősséggel járó döntést, kit is válasszanak a nap napjukra.

Somorjai Ilona – Ceremóniamester

+36 30 288 7668 info@ceremoniamesterno.hu

 .

süti beállítások módosítása